Spoelstra & Scherer is de grote winnaar geworden van de Accountancy Awards 2015. Ons kantoor won zowel de prijs voor het meest innovatieve accountantskantoor van de regio West Nederland als de Nationale Award. Wij wonnen deze prijzen vooral vanwege het 'Value Based Pricing' model. Ook vond de jury het lovenswaardig dat ons kantoor zijn inspiratie heeft opgestoken in het buitenland. in Australië om precies te zijn, een land dat vooroploopt als het gaat om innovatie in de accountancy.

Groei

Door Spoelstra & Scherer hebben wij grip op onze cijfers. Wekelijks wordt onze administratie bijgewerkt. Middels een dashboard kunnen wij de cijfers overal inzien en de juiste beslissingen nemen om onze doelstellingen te realiseren. Spoelstra & Scherer heeft ons administratief geholpen om een succesvol bedrijf te realiseren en helpt ons verder te groeien.

Erik Heilig - La Venta Groothandel B.V. - http://www.laventa.nl

Winst

Sinds ik bij Spoelstra & Scherer ben ik heb iedere maand inzage in mijn cijfers. Voorheen moest ik een jaarwachten en was het iedere keer een verassing wat ik verdiend had. Nu heb ik grip op mijn financieën door een online dashboard. Het vertelt mij niet alleen hoeveel ik verdiend heb maar ook wat de verwachting is voor de komende maanden. Bovendien komen zij mij tips en advies om de omzet te verhogen. Zij denken echt proactief mee benaderen mij uit hun zelf als iets niet en wel goed gaat zonder dat de meter loopt.

Jose Pozuelo Romero - Pata Negra II - http://www.patanegra2.nl

Belastingbesparing

Spoelstra & Scherer hebben mij ruim € 30.000 belasting bespaard. Door vakkundig advies en goede contacten met de belastingdienst hebben zij dat snel gerealiseerd. Ik ben hun veel dank verschuldigd.

Mevr. Schrijnemakers - particulier

Zekerheid

Zoals veel ondernemers was ik begonnen als eenmanszaak. Mijn onderneming Walhalla Craft Beer groeit en daarmee ook de risico's. Door een herstructurering hebben Spoelstra & Scherer geholpen mijn eenmanszaak in te brengen in een besloten vennootschap. Dat geeft mij rust en zekerheid die ik nodig heb mijn onderneming veilig uit te breiden.

Aart van Bergen http://www.walhallacraftbeer.nl/

Onbeperkt overleg

Spoelstra & Scherer heeft mijn administratie opnieuw geautomatiseerd. Via hun dashboard heb ik overal inzage in de financiele prestaties van mijn onderneming. Wat ik vooral plezierig ervaar is dat ik regelmatig kan klankborden over diverse financiele en fiscale vragen zonder dat de meter loopt. Met de vaste prijs weet ik vooraf wat het kost.

Patrick de Ridder https://cobrasystems.nl/

Gratis facturatie module

Spoelstra & Scherer is al jaren mijn accountant. Vanaf het moment dat mijn vorige accountant met pensioen ging hebben zij de taken overgenomen. Dat ging zeer soepel. Inmiddels zijn we een jaar of acht verder. Ik heb mogen zien hoe ze de transitie naar steeds meer digitaal werken maakten. Die levert voor hen, maar zeker ook voor de klanten veel voordelen op. Digitaal de boekhouding aanleveren werkt ook voor zzp’ers zoals ik eenvoudig en snel. Inmiddels doe ik ook mijn facturatie digitaal via de portal van Spoelstra & Scherer. Dat heeft als groot voordeel dat mijn volledige facturatie direct in de administratie wordt opgenomen. Bovendien is het kantoor goed betaalbaar. Maar het allerbelangrijkste vind ik wel de samenwerking bijzonder plezierig is.

Melle Dotinga - Melle Schrijft http://www.melleschrijft.nl