Boekje Kies uw accountant

APPS

Gratis apps voor uw smartphone of tablet maken het mogelijk dat u uw accountant altijd bij de hand heeft.

Met behulp van de app van cliënt online heeft u toegang tot uw dossiers en kunt u uw dossiers inzien en aangiften en jaarrekening accorderen.
Klik hier voor app van Clientonline van Apple store en Android shop.

Daarnaast bieden wij de onze Accountants App voor nieuwberichten, snelle vragen, afspraken en toegang tot uw cijfers. Klik hier voor voor deze app Apple store en Android shop.

LOONADMINISTRATIE FORMULIEREN

De onderstaande formulieren dienen voor de salarisadministratie. Bij nieuwe werknemers verzoeken wij u het Stamformulier werknemer [90 KB] en de Loonbelastingverklaring [36 KB] in te vullen. Bij wijzigingen hoeft u alleen de naam en de gewijzigde gegevens in te vullen op het stamformulier van de werknemer. Voor periodieke maand mutaties zoals overwerk, netto vergoedingen als reiskosten en inhouding voorschotten kunt gebruik maken van het maand mutatieformulier [20 KB] .Dit formulier dient uiterlijk voor de 20e van iedere maand bij ons binnen te zijn. Klik met de linkermuisknop op de link en kies 'bewaar als'. De ingevulde formulieren en bijlagen kunt u e-mailen info@spoelstra-scherer.nl