Accountantskantoor Spoelstra & Scherer
Zuideinde 1 E, 1121 CJ LANDSMEER
Tel. 020-4820610
info@spoelstra-scherer.nl
KvK 34333418
Facebook Pagina Spoelstra & Scherer

Ons kantoor bevindt zich slechts op 15 minuten vanaf Amsterdam CS en is dichtbij de ringweg A10. Wij zijn gesitueerd op de eerste verdieping boven de Rabobank Landsmeer. De ingang bevindt zich in de winkelstraat tussen Kruidvat en Zeeman.

Contact us

Openbaar vervoer

Met het openbaarvervoer zijn wij te bereiken met de buslijn van EBS. De bus stop pal voor de ingang van het kantoor, halte Luyendijk. U kunt contact opnemen met EBS telefoonnummer 0800-0327 of via internet .
Lijn 124 Amsterdam CS - Amsterdam Buikslotermeerplein - Landsmeer - Purmerend v.v.
Lijn 125 Amsterdam CS - Amsterdam Buikslotermeerplein - Landsmeer v.v.

Auto

Met de auto volg ring noord en neem afslag Landsmeer. Rij vervolgens tot het centrum van Landsmeer en sla na de ABN AMRO bank direct links af en parkeer gratis bij de sporthal. In Landsmeer is parkeren gratis, maar geldt wel een 'Blauwe Zone' rondom het winkelgebied. In de Blauwe Zone mag u maximaal 1,5 uur parkeren. Op de kaart [3.101 KB] kunt u zien waar de Blauwe Zone geldt. Het begin van uw parkeerduur geeft u aan met uw parkeerschijf. Deze plaatst u duidelijk zichtbaar achter uw voorruit. Vanaf deze begintijd mag u maximaal anderhalf uur parkeren.